Unul din bărbații care au bătut în stradă un rădăuțean cu parii, prins pe Aeroportul Suceava, în timp ce încerca să fugă din țară.

La data de 07 iulie, în baza datelor deținute de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale IPJ Suceava, un bărbat de 50 de ani (implicat în agresiunea de pe raza comunei Dornești, din noaptea de 04 spre 05 iulie) a fost depistat în zona Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava, acesta încercând să părăsească țara cu destinația Londra.

În baza mandatului de aducere emis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, bărbatul a fost luat în custodie de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale.

Ulterior, acesta a fost prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pe numele bărbatului fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – IPJ Suceava pentru stabilirea cu exactitate a gradului de participație penală și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii agresiunii.

În seara de 04/05.07.2024, Secția de Poliție Rurală 3 Marginea a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că pe strada Gării din comuna Dornești, are loc un scandal, soldat cu agresarea unei persoane.

În urma deplasării la fața locului, au fost identificate pe drumul public mai multe bucăți de lemn, precum și alte bucăți de obiecte contondente, însă nicio persoană nu a fost identificată în zonă.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stablit că persoana vătămată este un barbat de 33 ani, din municipiul Rădăuți, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuți.

Polițiștii s-au deplasat la Spitalul Municipal Rădăuți, loc în care a fost identificată persoana vătămată, aceasta primind îngrijiri medicale de specialitate. În urma expertizarii medico-legale, medicul legist a concluzionat preliminar că leziunile suferite nu au pus în pericol viața victimei.

În urma discuțiilor purtate cu bărbatul de 33 de ani a reieșit că în data de 04.07.2024, în jurul orei 21:00, se afla în fața gării CFR din comuna Dornești, a avut un conflict cu mai multe persoane pe care le cunoștea și a fost agresat de către o parte dintre acestea, având asupra lor obiecte contondente.

Alți doi tineri au fost identificați ca agresori în acest caz, ei fiind reținuți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.