Sucevenii pot depune cereri în vederea acordării de ajutoare pentru încălzirea locuinței. Anunțul a fost făcut luni de viceprimarul Lucian Harșovschi.

Sucevenii pot depune cereri în vederea acordării de ajutoare pentru încălzirea locuinței și pot obține formularul de cerere prin: asociațiile de proprietari pentru ajutorul la energie termică, electrică și gaze, care locuiesc în condominii; de la sediul Primăriei din Burdujeni – Direcția de Asistență Socială pentru ajutorul la lemne, energie electrică și gaz metan pentru cei care locuiesc la casă și nu sunt arondați sau constituiți în asociații de proprietari și de pe
site-urile MMJS, ANPIS, Primăria Suceava – http://primariasv.ro/…/AEADCF08A24D7BA8C225818B00376CAA… și http://primariasv.ro/…/CERERE%20AJ.%20INCALZIRE%20.PDF

Lucian Harșovschi a precizat că plafonul de venituri lunare până la care poate fi solicitat ajutorul pentru încălzirea locuinței este de:
750 lei/persoană – gaz metan, energie electrică și lemne;
1082 lei pentru persoanele singure, beneficiare de încălzire de la sistemul centralizat;
786 lei/persoană pentru familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună, beneficiare de încălzire de la sistemul centralizat.

Pentru a beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței începând cu luna noiembrie 2020, cererea și documentele doveditoare pot fi depuse până la data de 20 noiembrie 2020. Lucian Harșovschi a explicat că anul trecut au fost depuse și soluționate 374 de cereri pentru energie termică, 92 pentru gaz, 60 pentru lemne și 6 pentru energie electrică, la jumătate față de anul 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.