Incendiu pus intenționat de un bolnav psihic, la o casă din Baia. Flăcările au fost observate de polițiști aflați în patrulare și care au ajuns urgent la fața locului.

OFERTA SAVCOM 26-31 Octombrie

Incendiu pus intenționat de un bolnav psihic, observat și anunțat de polițiști aflați în patrulare. Ajumși la fața locului, agenții au găsit în curtea casei care ardea un bărbat de 49 ai, localnic, cunoscut cu probleme psihice, care striga în gura mare că a dat foc la locuință și că va incendia și celelalte clădiri din curte.

Au fost alertați pompierii din cadrul ISU Bucovina, care au intervenit la fațalocului cu 2 autospeciale, lichidând incendiul împreună cu lucrătorii din cadrul SVSU Baia și SVSU Cornu Luncii, care au acționat fiecare cu câte o autospecială. Piromanul a fost imobilizat de către lucrătorii de poliție și ulterior a fost transportat și internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni din cadrul Spitalului Județean Suceava.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că individul în aceași curte cu fratele său, de 57 ani, în imobile separate, iar locuința incendiată este casa bătrânească ce a fost lăsată moștenire acestuia. În incendiu au ars circa 50 de metri pătrați din acoperiș, tâmplăria din lemn, materiale textile și au fost degradați pereții portanți ai locuinței. Pagubele au fost estimate la circa 10.000 lei.

Pompierii din cadrul ISU Bucovina – Detașamentul Fălticeni, care au intervenit la fața locului au stabilit că este vorba despre un incendiu pus intenționat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here