Ajutor de înmormântare din partea Primăriei Suceava pentru familia secerată în accidentul din județul Bacău. Familia locuia în municipiul Suceava, în cartierul Burdujeni. Vecinii sunt în stare de șoc. Cei doi soți și copiii lor erau așteptați acasă la mama bărbatului. Ei se întorceau din Marea Britanie, unde cei doi soți muncesc de mai mult timp.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local prin care se acordă un ajutor de înmormântare de 25.000 de lei familiei care și-a piedut trei membri, soția și doi copii în teribilul accident din județul Bacău.

Proiectul de hotărâre va fi dezbătut marți, 27 iulie.

” Cazul este si va rămâne în atentia noastră, a întregii comunități, considerând oportun să sprijinim financiar familia Huluță și propun acordarea unui ajutor de urgență, în cuantum de 25.000 lei pentru suportarea unor cheltuieli care să acopere costurile suplimentare legate de înmormântarea celor trei membri ai familiei, Huluță lonela, Huluță Darius – Mihai, și Huluță Miruna – Georgiana, precum si costurile legate de starea de sănătate a domnului Huluță Florin lezată grav prin producerea accidentului, și a fiului Huluta Matei – Alexandru, internati la Spitalul Judetean Bacău”, spune primarul Ion Lungu.

Mașina cu care sucevenii se întorceau din Marea Britanie a fost lovită de un microbuz, la ieșirea din localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău.

Microbuzul în care se aflau 15 persoane a pătruns aiurea pe contrasens și a lovit în plin mașina sucevenilor.

Impactul a fost extrem de violent. O femeie de 34 de ani, pe nume Ionela Huluță, și doi dintre copiii săi minori, în vârstă de 3 luni și de 7 ani, au murit pe loc. Soțul, care era la volan, se află în stare critică la spital.

Pe bancheta din spate mai era un al treilea copil al familiei, care a scăpat cu viață. Au mai murit și patru persoane din microbuz iar alte cinci au ajuns în stare gravă la spital.

La nivelul ISU Bacău a fost declanşat duminică planul roşu de intervenţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.