Ioan Balan face demersuri pentru modernizarea infrastructurii feroviare pe direcția Siret-Suceava-București. În acest sens, deputatul PNL de Suceava a înaintat și o interpelare către ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Ioan Balan este de părere că trebuie derulate investiții astfel încât transportul de mărfuri și de călători să se poată realiza pe linii de mare viteză. Aceste investiuții ar trebui să fie prioritare pentru ministerul Transporturilor, spune Balan.

Ioan Balan a declarat că în ultimul deceniu, transportul feroviar din România a reprezentat bătaia de joc a guvernelor PSD și că situația trebuie schimbată.

„Dorința noastră de a avea o infrastructură rapidă și modernă de transporturi rutiere poată să prindă contur până în anul 2024. Dacă PNL a reușit să genereze o cale sigură și corectă pentru construcția de autostrăzi și drumuri expres, cred că în perioada imediat următoare ar trebui să ne concentrăm eforturile pentru găsirea de soluții financiare și tehnice în vederea modernizării rețelei naționale de căi ferate și pentru salvarea companiilor naționale de căi ferate”, a explicat Ioan Balan.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here