PNL Suceava a depus miercuri la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană lista candidaților pentru Camera Deputaților și Senat, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

PNL Suceava și-a înregistrat, astăzi, listele de candidaturi la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Liberalii au venit la Biroul Electoral în frunte cu Gheorghe Flutur, Ion Lungu și Ioan Balan.

Lista liberalilor pentru Camera Deputaților este deschisă de Ioan Balan, pe locul secund este Angelica Fădor, după care urmează: Bogdan Gheorghiu, Dumitru Mihalescul, Viorel Seredenciuc.Pe primul loc pe lista PNL Suceava pentru Senat este Daniel Cadariu, după care urmează:Cătălina Culipei, Radu Pentiuc și Tudor Plăcintă.

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, le-a urat succes candidaților suceveni.
„Filiala Suceava a PNL este câștigătoarea detașată a alegerilor locale în județ. Încă o dată vreau să mulțumesc sucevenilor pentru votul pe care l-au dat. La votul politic, PNL a făcut la redistribuire 50% la Consiliul Județean. Deci noi avem majoritate singuri. Eu sunt convins că această majoritate de 50% o putem reporta, și chiar mai mult de atât, la parlamentare. Asta înseamnă o cifră prudentă, dar realistă, de minim doi senatori și cinci deputați”, a declarat Flutur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.