Ștefan Alexandru Băișanu, candidatul Partidului Puterii Umaniste (PPU) la Primăria Suceava vine în fața electoratului sucevean cu mai multe clipuri prin inrermediul cărora se prezintă, vorbește despre problemele Sucevei dar și despre soluții pentru rezolvarea lor.

În primul rând, deputatul sucevean dorește să se prezinte în fața electoratului. Familist convins și profesor universitar, Alexandru Băișanu este căsătorit, soția fiind medic, și are două fete, ambele sportive de succes.

Alexandru Băișanu a absolvit trei facultăți și are patru masterate. Ca activitate în Parlamentul României el este cel mai activ deputat de Suceava, cu proiecte de acte legislative și cu luări de poziție.

Băișanu mărturisește că peste 90% din ce deține a acumulat înainte de a intra în politică, pe când avea afaceri și că nu vede politica în sine ca pe o afacere, așa cum o consideră unii.  De asemenea, în 20 de ani de politică nu a fost implicat în scandaluri de corupție și nu a fost acuzat de corupție, fapt pe care îl consideră foarte important. 

”E necesar ca Suceava să fie condusă la un moment dat de un intelectual” , este de părere Alexandru Băișanu.  VEZI VIDEO!

Oferta SAVCOM 10-16 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here