dEputatul PSD de Suceava, Alexandru Rădulescu, declară că actualul guvern liberal, susținut de USR și de PMP, nu reprezintă interesele propriului popor. Alexandru Rădulescu a explicat că guvernul PNL a modificat o lege promovată de PSD și care prevedea interdicția vânzării pentru o perioadă de doi ani a participațiilor statului la companiile și societățile naționale. Acesta spune că guvernul iberal a deschis astfel calea vânzării activelor unor societăți strategice pentru România.
„Guvernarea liberală, la doar câteva zile după alegerile locale, își dezvăluie adevăratele intenții. Acestea, din păcate, nu coincid absolut deloc cu promisiunile electorale făcute în sensul guvernării în favoarea românilor.
Primul exemplu de această natură dat de guvernul liberal a venit deja. Astfel, pe 1 octombrie, guvernul PNL a modificat, prin ordonanță de urgență, Legea 173/2020, promovată de PSD, princare se viza protejarea intereselor naționale prin interdicția vânzării pentru o perioadă de doi ani a participațiilor statului la companiile și societățile naționale. Prin modificările introduse guvernul liberal deschide calea vânzării activelor unor societăți strategice pentru România, deținute de statul român și dorite de mari corporații străine.
Așa cum s-a încercat și în timpul guvernării Cioloș, liberalii au creat premisele vânzării activelor unor companii precum PortulConstanța, CEC BANK, Hidroelectrica, Aeroportul Henri Coandă, Compania Națională a Sării,etc, societăți fundamentale pentru economia românească.Este evident că această guvernare liberală, susținută de USR,PMP,nu reprezintă interesele propriului popor”, a declarat Alexandru Rădulescu.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here