Impact violent între un tir și o mașină, la Poiana Stampei. În urma accidentului trei persoane au fost rănite iar una a decedat. În zonă era ceață densă.

Impact violent între un tir și o mașină, la Poiana Stampei. Patru persoane au fost în total rănite iar una dintre ele a fost extrasă dintre fiarele mașinii de pompierii de la Descarcerare. Rănitul era în stare foarte gravă. Din păcate, medicii au declarat decesul, după zeci de minute de resuscitare.

Decedatul este un bărbat de peste 50 de ani, pasager în autoturism. În mașina respectivă erau doi bărbați și două femei. Cei trei răniți au fost transportați la spital după ce au primit îngrijiri la fața locului.

Cadrele ISU SUceava au intervenit la fața locului cu 2 autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD. De asemenea, au intervenit două echipaje de Ambulanță.

Conform IPJ Suceava, șoferul mașinii a pierdut controlul volanului într-o curbă deosebit de periculoasă din cauza vitezei excesive. Mașina a intrat pe contrsesns iar acolo s-a izbit de tirul care circula regulamentar. În Mașină se aflau patru persoane din județul Arad. Șoferul care a produs accidentul mortal este Pascariu Nelu de 58 de ani din municipiul Arad. Subotnicu Vasile, de 57 de ani,tot din municipiul Arad, pasager pe bancheta autoturismului, este persoana decedată.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here