Ambulanță avariată din cauza unui șofer fără permis care nu a acordat prioritate de trecere. Incidentul s-a petrecut joi seară.

Ambulanță avariată, la Dărmănești, în timp ce transporta un pacient către Spitalul Județean Suceava și avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Polițiștii de la Dărmănești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie despre faptul că între o autospecială de salvare și un alt autovehicul a avut loc o tamponare.

La fața locului a fost identificate autoturismele VW Transporter aparținând SAJ Suceava, subunitatea Rădăuți și o mașină condusă de un șofer de 41 de ani, din localitate.

Oamenii legii au stabilit că, la data de 20.08.2021, în jurul orei 20.00, bărbatul de 41 de ani, în timp ce conducea auto marca Audi pe DN2 Dărmănești, din direcția Dărmănești către Suceava, a efectuat manevra de viraj la stânga pe un drum comunal din localitatea Dărmănești, fiind acroșat de către autospeciala de ambulanță, care se angajase în depășirea unei coloane de autoturisme.

Echipajul de ambulanță se deplasa cu un pacient de la Spitalul Rădăuți către Spitalul Județean Suceava, având semnalele acustice și vizuale pornite. Accidentul rutier s-a soldat doar cu avarii auto.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Șofeurl care aprodus accidentul a declarat că nu posedă permis de conduce. În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că acesta nu este posesor de permis de conducere.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here