Angajată de la MOPAN rănită după ce și-a prins brațul într-un dospitor de pâine. Accidentul de muncă s-a petrecut luni noapte.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin apel SNUAU 112 de către un angajat al cu privire la faptul că o angajată de la SC MOPAN și-a prins brațul într-un dospitor de pâine.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și din cercetări s-a stabilit că persoana vătămată, o femeie de 53 ani, din comuna Udești, a intrat de serviciu în cadrul firmei conform fișei postului în incinta fabricii de pâine, la ora 18.00. Aceasta trebuia să desfășoare activități specifice la dospitorul multietaj cu încărcare automată, situat pe linia întâi de producție.

În jurul orei 22:00 angajații au auzit țipete puternice venite din zona dospitorului și imediat au observat că femeia și-a prins brațul drept între rola aferentă compartimentului doi de transport al produselor de panificație și tava de încărcare. Ei au chemat ambulanța.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță și un echipaj SMURD iar pompierii au reușit să scoată brațul victimei care se afla încastrat în angrenajele mecanice. Ulterior femeia rănită a fost transportată la Urgențele Spitalului Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Femeia prezenta fractură deschisă produsă prin strivire în zona brațului drept și a rămas internată sub supraveghere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” și ,,vătămare corporală din culpă”.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here