Ordin de protecție pentru o tânără agresată și amenințată de soț.

Lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung-Moldovenesc au primit luni seară plângerea prealabilă a unei tinere de 23 ani, din municipiu Câmpulung-Moldovenesc, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliul său, sâmbătă, a fost agresată de soţul ei, un tânăr de 27 ani, iar duminică acesta i-a trimis mai multe mesaje vocale prin care o ameninţa.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că, pe fondul geloziei, tânăra a fost lovită de către soţul ei. De asemenea, în cursul zilei de luni i-a transmis acesteia mai multe mesaje vocale prin care o ameninţa cu acte de violență, dacă nu părăseşte locuinţa comună.

Victima prezenta echimoze la nivelul braţelor, urmând să solicite eliberarea unui certificat medico-legal.

În urma completării formularului de risc şi efectuării analizei răspunsurilor la întrebările formulate, s-a constatat că este întrunit punctajul pentru emiterea unui ordinu de protecţie provizoriu, tânăra precizând în mod expres faptul că doreşte eliberarea unui ordin de protecție.

În urma emiterii ordinului de protecţie provizoriu şi a măsurii evacuării din domiciliu, soțul femeii şi-a ales adresa la locuinţa fratelui său, în municipiul Câmpulung-Moldovenesc.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de ,,violenţă în familie”.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here