Șase cadre de la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava sunt infectate cu noul coronavirus. Declarația îi aparține președintelui Federației Națională Sindicală „Ambulanța” din România- Gheorghe Chiș. Este vorba despre patru asistenți medicali și doi ambulanțieri, toți aceștia aflându-se în izolare. O parte dintre aceștia au intrat în contact cu suceveanul de 37 de ani adus la spital și ulterior confirmat cu COVID-19. Gheorghe Chiș a precizat că în serviciile de ambulanță din țară sunt mai mulți angajați confirmați COVID-19 și foarte mulți în izolare.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

2 COMENTARII

  1. Ați înțeles acum cât de criminal este să angajezi oameni în posturi de răspundere pe la spitale, prin ministere și Directii de Sănătate Publică doar pe criteriu politic? Ați înțeles acum că minciuna, hoția, șmecheria, șpaga, atitudinea de a fenta legile și bunul simț … își cer prețul piperat mai curând sau mai târziu, iar națiunea care le practică riscă să fie extrem de grav afectată de o criză? Ati inteles ce nociv este pentru judet acest Flutur, acest jalnic basist deghizat in liberal? Daca nici acum n-ati inteles asta, va meritati extinctia….

  2. Statul o sa fie dat in judecata la greu de familiile oameniilor astia. Statul are obligatia sa asigure conditii corespunzatoare si echipament de protectie specializat. Chemi oameni la munca sa i omori cu zile. Exista ceva ce functioneaza decent in Romania? In afara coruptiei zic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here