Polițiștii suceveni, alături de jandarmi, polițiști locali și militari acționează permanent pentru respectarea prevederilor ordinanțelor militare și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Sâmbătă, ora 17.00, timpul s-a oprit în loc pentru câteva minute pe raza întregului județ și în semn de solidaritate cu cei care respectă măsurile de autoizolare, din megafoanele autospecialelor de poliție a răsunat Imnul României „Deșteaptă-te, Române!”.

„Suntem o națiune de învingători și doar impreună vom putea învinge! Vă asigurăm ca suntem permanent în stradă pentru siguranța dumneavostră și suntem pregătiți să facem față oricărei provocări. În seara aceasta, la ora 21 Imnul României se va auzi din nou. La fel, maine la ora 17 și 21. E o manifestare de respect față de România și un nou îndemn la responsabilitate.Mulțumim sucevenilor care au aplaudat de la balcoane momentul care a dat destule emotii si polițiștilor. Nu trebuie sa ne fie rusine de sensibilitate si sentimente…si noi am avut lacrimi în ochi…. TOTUL VA FI BINE!”, a transmis Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

„ÎNDEPĂRTAȚI dar…ÎMPREUNĂ! Acesta a fost sloganul sub care sâmbătă seară, la ora 21.00, polițiștii rutieri, de ordine publică și din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale – IPJ SUCEAVA au adus omagiul și recunoștința personalului medical de la Spitalul Județean Suceava.

„Le-am prezentat onorul și am salutat cu mândrie și patriotism Imnul Național în fața unității medicale. Pentru medici, asistenți medicali, personal medical și pacienți avem un singur mesaj: Suntem aici pentru voi! Suntem alături de voi! Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceti!”, transmis Epureanu.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here