Angajații spitalului din Siret vor primi voucherele de vacanță în tranșe, până la finele anului. Sindicaliștii au avut discuții în acest sens cu primarul orașului – Adrian Popoiu.

În cadrul acțiunilor periodice de monitorizare desfășurate de Uniunea Județeană Sanitas Suceava la sindicatele afiliate, în data de 2 septembrie 2020 a avut loc o întâlnire de lucru la sediul Primăriei Orașului Siret. Din partea factorilor de decizie locali au participat primarul Adrian Popoiu și Sorin Haraseniuc – managerul Spitalului de boli cronice Siret, sindicaliștii fiind reprezentați de Gabriela Ganea – președintele organizației Sanitas din spital, Romică Balan – președintele USJ Sanitas Suceava și de Gabriel Buliga – președintele Uniunii Județene CNSLR Frăția Suceava.

Conform liderului SANITAS Suceava, Romică Balan, principalele teme discutate au fost măsurile luate în timpul pandemiei pentru limitarea efectelor acesteia în rândurile populației și a salariaților din spital, perspectivele de dezvoltare a spitalului în următoarea perioadă și implicațiile consecutive asupra forței de muncă și a capacității financiare, dar și drepturile salariaților și calitatea dialogului social în cadrul spitalului.

Un punct aparte al discuției a fost acordarea voucherelor de vacanță pentru anul în curs personalului din Spitalul de boli cronice. Urmare a deciziei luate de conducerile primăriei și a spitalului, toți angajații spitalului din Siret vor primi voucherele de vacanță în tranșe, până la sfârșitul anului.

Romică Balan a precizat că, până la sfârșitul lunii octombrie, vor urma și alte asemenea întâlniri de lucru, în vedere identificării problemelor membrilor de sindicat SANITAS din județ și pentru găsirea celor mai bune soluții de rezolvare a acestora.

Oferta SAVCOM 14-20 Iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here