La Primăria Suceava a fost lansată aplicația Suceava Transport, care permite plata online a taxei pentru vehiculele de trafic greu, supuse restricției de tonaj (>3,5 t), care trec prin Suceava. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Lucian Harșoveschi, cel care a explicat cum poate fi accesată și utilizată aplicația respectivă.

Lucian Harșovschi a declarat că aplicația Suceava Transport poate fi folosită de pe dispozitive mobile (telefoane smart sau tablete), dotate cu sisteme de operare Android sau iOS. Este vorba despre un sistem nou, modern și ușor de accesat, care vine în ajutorul cetățenilor, scutindu-i de deplasarea până la ghișeele Primăriei și care permite achitarea taxei prin card bancar, cu generarea automată a autorizației speciale de tranport.

Într-un clip video, Lucian Harșoveschi prezintă și etapele utilizării aplicației:

Descarcă aplicația Suceava Transport din Magazin Play sau din AppStore.
Creează un cont în aplicație, folosind un utilizator valid.
După autentificarea în aplicație, accesează interfața principală, care este formată din 2 tab-uri: Autorizații active și Istoric autorizații.
Din interfața principală accesează meniul Setări, iar cu butonul ➕ se adaugă o nouă solicitare de autorizație.
Perioada pentru care se poate face solicitarea poate fi: zi, lună sau multiplu de zile/luni (fără a depăși anul calendaristic în curs).
Tipurile de transport care se pot selecta:
aprovizionare magazine;
materiale de construcții;
tranzit.
După completarea tuturor informațiilor solicitate, într-un chenar la finalul solicitării se face un rezumat al acestora, care va indica și suma de plată.
După generarea unei noi autorizații, aceasta se va afișa în tab-ul Autorizații Active.

Toate informațiile cu privire la aplicația Suceava Transport pot fi accesate pe site-ul Primăriei Suceava, la adresa: http://primariasv.ro/portal/suceava/portal.nsf/AllByUNID?OpenView&GetPage=EEEFD746030563F7C22585B300440518

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.