statie clorinare Stulpicani

Gheorghe Flutur anunță, de la Stulpicani, mari investiții pentru Bucovina dar și crearea de noi locuri de muncă.
Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent vineri, 4 septembrie, la Stulpicani, la recepția lucrărilor de la stația de clorinare și de la stația de pompare a apei din comună.

„M-am obișnuit să vin la Stulpicani, am început săptămâna cu dumneavoastră la Negrileasă. Am venit cu drag azi aici, am fost și pe șantierul de la Codrii Seculari Slătioara să vedem cum stăm cu drumurile. Am venit și să văd ce a făcut primarul aici și a făcut un lucru bun. A făcut mai multe lucruri bune. Pe Vasile Zamcu n-am cum să nu-l felicit pentru asta. Noi nu ne-am cunoscut de mult și eram în tabere diferite. E un om de care are nevoie Stulpicaniul. Un primar nu trebuie să fie comod, trebuie să se lupte, să fie om harnic și implicat. Am venit lângă Vasile Zamcu și vreau să-l ajut și cred că l-am ajutat cât nu v-ați așteptat dumneavoastră, cei din Stulpcani, să modernizăm noi drumurile atât de repede de aici. Cineva mi-a zis că m-a criticat acu câțiva ani pentru acest drum, dar acum m-a iertat. Nu toate le putem face deodată, dar să știți că m-ați avut prieten dintotdeauna. Și cei mai mari dușmani ai mei trebuie să recunoască asta”, a declarat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Flutur a declarat că un pas uriaș spre civilizație îl reprezintă racordarea localnicilor la rețelele de apă și canalizare, dar că este nevoie și de locuri de muncă.

„Obligația noastră este să facem locuri de muncă pentru dumneavoastră. De aceea am început cu drumurile și avem și marile investiții pregătite pentru Bucovina. Aici vorbesc despre Aeroport și deschiderea acestei zone către lume. Luni semnăm pentru Autostrada Siret-Suceava-București, pe patru benzi, pentru a ne lega de capitala României. Dăm drumul și la centurile ocolitoare care să scoată traficul greu din Gura Humorului, din Câmpulung Moldovenesc și din Vatra Dornei. Cineva mi-a reproșat că am scris pe poarta de intrare în județ „Hai în Bucovina!”, a venit și a rămas blocat în trafic. Am scris asta pentru că am invitat turiștii să vină”, a transmis Gheorghe Flutur.
Totodată, el s-a arătat încrezător că această zonă va fi una dintre cele mai frumoase zone turistice ale României, după ce se va deschide drumul până la Câmpulung Moldovenesc.

„Cred că această zonă va fi una dintre cele mai frumoase zone turistice ale României, după ce deschidem drumul până la Câmpulung Moldovenesc. Și asta o vom face, dacă ne ajută Dumnezeu, anul viitor. Asta pentru aici e o porțiune abandonată de 30 de ani, nimeni nu a făcut nimic.Vă dau un sfat muntenilor: nu vă grăbiți să vă vindeți pământul. Când se va afla că vă deschidem aceste trasee, samsarii vor veni și vor cumpăra terenuri. Dintotdeauna s-a întâmplat așa. Mai așteptați dacă vreți să le vindeți, pentru a le vinde mai scump”, a mai spus Gheorghe Flutur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.