Membrii AUR au ținut la Suceava, în sala unui restaurant, o conferință de presă fără a purta însă măști de protecție și fără distanțare fizică, așa cum cere legea. Presa a fost chemată la o conferință de presă cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la masacrul de la Fântâna Albă, joi după amiază.

Reporterii au constatat că organizatorii nu purtau mască de protecție și erau 7 la o masă, umăr la umăr, ceea ce contravine normelor de prevenire a infecției cu COVID 19.

Printre cei 7 au fost și trei parlamentari AUR: senatorul Mircea Dăneasa și deputații Dorel Acatrinei și Florin Pușcașu.

La un moment dat însă, unul din jurnaliști a pus mâna pe telefonul mobil și a sunat la 112. La fața locului au ajuns polițiști care au constatat că cele reclamate de apelant se confirmă.

Totuși, membrii AUR au scăpat doar cu avertismente din partea IJP Suceava pe motiv că erau la prima abatere și că au încheiat conferința și au ieșit din sala respectivă.

Cu alte cuvinte…legea e doar pentru proști și pentru protestatarii din stradă, care sunt amendați pe capete pentru nepurtarea măștii. Pentru niște parlamentari, și ei cetățeni români care trebuie să se supună legii, s-a aplicat dubla măsură și au primit sancțiuni mai blânde.

Ca și cum parlamentarii nu ar putea transmite COVID-ul și nici nu s-ar putea infecta!

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here