medicină legală

Maistru de la MOPAN, găsit mort în fabrică. Incidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 20.58. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în interiorul fabricii Mopan Suceava l-a identificat căzut la podea pe un maistru de la MOPAN, în vârstă de 63 ani.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetări. În urma primelor verificări, s-a stabilit că bărbatul de 63 de ani ocupa funcţia de maistru în cadrul morii ce aparţine fabricii de pâine a SC Mopan Suceava S.A., iar la ora 18:00, trebuia să iasă din serviciu.

Bărbatul a fost identificat fără suflare de către auditul fabricii, pe holul care duce dinspre moara fabricii către biroul maistrului. El era căzut la podea cu faţa în jos, fiind lovit în zona nasului în urma impactului cu solul.

Din declarația apelantei la 112, a rezultat faptul că Irimia Neculai era căzut pe holul ce duce către moara fabricii în imediata apropiere a uşii de acces către biroului maistrului. De asemenea, femeie a declarat faptul că maistrul trebuia să termine tura la ora 18:00, ea identificându-l pe acesta la ora 20:56.

În urma cercetării locului faptei, s-a stabilit că ușa de acces ce duce către moara fabricii, pe a cărui hol a fost identificat cadavrul maistrului se afla larg deschisă, nefiind identificate urme de răvăşire sau de distrugere.

Din discuţiile purtate cu aparţinătorii bărbatului, acesta urma un tratament pentru probleme cardiace și este posibil să fi suferit un infarct miocardic.

Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here