poliție rutieră

Autorul unui accident mortal, cercetat acum pentru că a continuat să conducă pe baza unui permis fals. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, din Gura Humorului.

Tânărul, pe nume Cosmin-Andrei Boghiu provocat în 2019 un accident rutier în Gura Humorului în urma căruia o tânără de 22 de ani – din orașul Frasin, a murit.

Individul este cercetat sub control judiciar într-un alt dosar pentru că a condus în continuare deși nu mai avea acest drept și a  folosit un permis de conducere falsificat.

Pe 29 septembrie 2021, în jurul orei 20:04, a condus pe drumurile publice un autoturism, efectuând o depășire neregulamentară și a intrat iar în vizorul polițiștilor.  Din verificări a reieşit faptul că el avea dreptul de a conduce suspendat din data de 02.10.2019.

Individul a mai fost prins la volan și în data de 20 octombrie 2021 dar și în 12 martie 2022.

În 12 martie 2022, fiind depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Gura Humorului, a înmânat organelor de poliție un permis de conducere contrafăcut.
Acesta a pus la dispoziție unor persoane necunoscute datele sale de identitate, semnătura sa precum și o fotografie ajutând în acest mod la contrafacerea unui permis de conducere având datele permisului său real de conducere, reţinut de organele de poliţie la data de 16.09.2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.