Autospecială de poliție avariată în timpul unei urmăriri de un individ mort de beat. S-a întâmplat la Sasca Nouă, comuna Cornu Luncii, miercuri seară.

Poliția Municipiul Fălticeni a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că din satul Sasca Nouă, com. Cornu Luncii, către satul Cornu Luncii, urmează să sosească autoturismul marca Audi al cărui șofer ar fi beat la volan.

La eveniment a fost dirijată patrula de poliție de serviciu din cadrul S.P.R. 7 Mălini, care în zona stației peco „Rompetrol” din localitatea Mălini, au depistat în trafic autoturismul marca Audi care se deplasa spre Mălini.

Echipajul de poliție a depășit autoturismul în cauză, efectuându-i semnale acustice și luminoase pentru a opri. Autoturismul a oprit, apoi conducătorul auto a plecat în trombă spre localitatea Mălini.

Patrula s-a angajat în urmărirea autoturismului iar la aproximativ 50 m de podul de peste pârâul Suha Mare, acesta a oprit brusc. Șoferul a dat în marșarier, încercând să scape de polițiști, moment în care a intrat în coliziune cu autospeciala marca Dacia Logan care se afla în spatele său.

A fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 64 de ani, din Fălticeni, care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea agentul de poliție, care conducea autospeciala de poliție, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Potrivit buletinului de analiză toxicologică, individul avea a avut o alcoolemie de 3,04 g‰ (prima probă), respectiv 2,78 g‰ (a doua probă).

Șoferul fugar este sub control judiciar.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here