Autospecială de poliție implicată într-un accident, în timpul unei misiuni. S-a întâmplat miercuri după amiază, la Vatra Dornei.

Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic de către un echipaj de poliție despre faptul că, în timp ce agenții se deplasau la un apel semnalat prin SNUAU 112, cu autoturismul de serviciu, în regim de urgență, având pornite semnalele acustice și luminoase, autospeciala a fost implicată într-un accident rutier.

Șoferul unui autoturism nu i-a acordat prioritate de trecere autospecialei la sensul giratoriu de pe strada Podu Verde și a intrat în coliziune cu acesta, rezultând avarierea ambelor vehicule.

Bărbatul de 58 ani, din orașul Broșteni, aflat la volanul autoturismului marca Volkswagen Golf, nu a acordat prioritate de trecere autospecialei de poliție și a intrat în coliziune cu aceasta. În urma impactului nu au rezultat victime omenești, doar avarierea ambelor autovehiculelor.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Șoferul grăbit fost sancționat contravențional. În urma coliziunii, autospeciala de poliție a suferit următoarele avarii: bară protecție față spartă; far stânga față spart; far dreapta față spart.

Oferta SAVCOM 5-9 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here