tigări contrabandă portbagaj

Polițiștii de frontieră au depistat în trafic un autoturism marca Audi A6, condus de o femeie din Suceava, care transporta aproximativ 3.000 pachete de ţigări în valoare de peste 34.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piața neagră de desfacere.

Luni dimineață, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava –I.T.P.F.Sighetu Marmaţiei, s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 10.30, a fost identificat și oprit în trafic pentru control, pe raza localității Horodnic de Jos, un autoturism marca Audi A6, condus de R. M., în vârstă de 42 de ani, domiciliată pe raza județului Suceava.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagajul maşinii şi în locul roţii de rezervă ţigări de contrabandă.

Femeia şi maşina au fost conduse la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, au fost descoperite 2.940 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 34.398 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autovehiculul folosit la transportul ţigărilor în valoare de 6.300 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Oferta SAVCOM 19-25 Aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here