Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că a semnat la București, la Ministerul Dezvoltării Regionale, actul adițional la contractul „Revitalizare spațiu public urban în municipiul Suceava”(zona de Agrement râu Suceava), prin care cofinanțarea din partea primăriei este de numai 2%.

Edilul a precizat că astfel municipalitatea suceveană economisește suma de 2.183.000 lei.

„Am trecut în revistă ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, și celelalte proiecte pe POR, precum și cele de la CNI în mod special Sala Polivalentă din Municipiul Suceava. De asemenea, am participat și la Comitetul Director al Asociaţiei Municipiilor din România unde a fost invitat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Ioan Boloș, cu care am discutat despre exercițiul financiar european viitor 2021-2027”, a precizat Ion Lungu.

Totodată, primarul Sucevei anunțat că a mai avut întâlniri la Ministerul de Finanțe, Ministerul Mediului, Ministerul Comunicațiilor, Administrația Fondurilor de Mediu, Direcția de Stat pentru Culte, unde a discutat probleme curente ale municipalității.

„O serie de probleme au fost rezolvate la fața locului, altele vor fi rezolvate în perioada viitoare!”, a spus Ion Lungu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here