Un accident rutier în care au fost implicate trei persoane a avut loc pe raza localității Sasca Nouă, marți după-amiază. Două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului foarte puternic unul dintre autoturisme s-a răsturnat.

În evenimentul rutier au fost implicate trei persoane. Una dintre acestea (conștientă și cooperantă) a fost transportată la spital, celelalte două au refuzat transportul la o unitate spitalicească.
În timp ce conducea autoutilitara pe DN 2E pe raza comunei Cornu Luncii, un bărbat de 22 de ani din comuna Slatina s-a angajat în depășirea unei coloane de vehicule formată în spatele autoturismului condus de un bărbat de 22 de ani din comuna Râșca care a redus viteza de deplasare și s-a încadrat pentru a efectua viraj la stânga pe un drum neclasificat, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoutilitarei, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.
Ambii conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here