Încă un drum foarte circulat a intrat în reparații, DN 2H, pe tronsonul Rădăuți – Gălănești – Vicovu de Jos. De altfel, alături de DN 17A, acest drum va intra într-un program de ranforsare pe tronsoane care se intersectează cu centura municipiului Rădăuți. Anunțul a fost făcut marți de către președintele Consiliului Județean Suceava – Gheorghe Flutur. Acesta a declarat că recent a fost finalizată asfaltarea pe DN 2 (E 85) până la intrarea în orașul Siret.
Pentru continuarea asfaltării din Siret până în vamă, Gheorghe Flutur a solicitat rectificare bugetului Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). In județ se mai execută lucrări pe DN 17A, tronsonul de la Sadova spre Moldovița / Vatra Moldoviței, prin Pasul Trei Movile.
Pe DN 17 lucrările se vor intensifica spre toamnă, când traficul se mai reduce. Este vorba, printre altele, de lucrările la tronsonul Suceava – Gura Humorului.
Președintele CJ Suceava a concluzionat că se poate spune despre Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere că apreciază și acționează corect la problemele apărute la drumurile naționale din județ.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here