Autoturism cu țigări abandonat în lunca râului Suceava după o urmărire în trafic. Incidentul s-a petrecut miercuri, ziua în amiaza mare, în jurul orelor 13, când polițiștii de frontieră de la Brodina derulau o acțiune de supraveghere.

Urmărire în trafic, în apropiere de localitatea Straja. Polițiștii de frontieră au observat la aproximativ 700 de metri spre interiorul țării, un autoturism de teren care se deplasa spre localitatea Straja. Șoferul acestuia nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de către agenți, continuându-și deplasarea în viteză spre localitatea Straja. POlițiștii de frontieră au pornit în urmărirea lui, cu toate acestea șoferul și-a continuat deplasarea peste albia și lunca râului Suceava. Pe o porțiune de teren accidentat, mașina, având numere de înmatriculare de Marea Britanie, a fost abandonată. În interior se puteau observa mai multe colete învelite în folie neagră.

În scurt timp au fost informate și autoritățile ucrainene despre evenimentul de frontieră. Autovehiculul și coletele au fost transportate la sediul sectorului. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 13.459 pachete cu țigări marca Marble, provenite din magazine duty free. Valoarea totală a țigărilor se ridică la 157.470 lei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, la fel și autoturismul implicat în activitatea de contrabandă, valoarea acestuia ridicându-se la 8.000 de lei.

În cauză se fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, trecere frauduloasă a frontierei de stat și infracțiuni la regimul circulației.


Oferta SAVCOM 19-25 Aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here