Un tânăr din Ulma a ajuns cu mașina în șanț în timp ce fugea de polițiști. S-a întâmplat miercuri după amiază, în jurul orei 17.28, la intrare în localitatea Bilca dinspre Vicovu de Sus.

Un tânăr din Ulma a ajuns cu mașina în șanț în timp ce fugea de polițiști. Miercuri, în jurul orelor 17.00, Țega Andrei, de 28 ani, domiciliat în comuna Ulma, se fla la vonalul unui autoturism de teren înmatriculat în Marea Britanie. Pe raza orașului Vicovu de Sus, acesta nu a oprit la semnalele de oprire efectuate de către un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus aflat în misiune.

Cum șoferul nu a vrut să optrească, agenții au pornit în urmărirea autoturismului de teren. După câțiva kilometri, la intrarea în comuna Bilca, conducătorul auto a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un șanț și a lovit un podeț. În urma evenimentului rutier autoturismul a fost avariat. Șoferul a scăpat nevătămat însă a intrat pe mâna polițiștilor. Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiștii chemați la fața locului, s-a stabilit că persoana care a condus autoturismul are permisul de conducere anulat.

Cum fugaru mirosea a băutură, s-a procedat la conducerea sa la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unuivehicul fără permis de conducere” și ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

S-a continuarea urmăririi penale față de suspectul Țega Andrei și, având în vedere pericolul social al faptelor săvârșite de acesta, s-a dispus prin ordonanță reținerea lui pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Arestul IPJ Suceava

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here