Băiețel de 2 ani, ajuns la spital cu arsuri pe 20% din suprafața corpului după ce a tras de un vas cu lapte fierbinte. Copilul a fost internat la Spitalul Județean Suceava.

Micuțul era marți acasă cu părinții săi, în locuința lor de pe raza comunei Mitocu Dragomirnei.

Mama a fiert lapte într-o oală care a rămas pe aragazul din bucătăria locuinței. Fiind în preajmă, fiul său de doi ani a tras cu mâna oala de pe aragaz iar laptele clocotit s-a vărsat peste el.

Băiețelul a fost transportat de tată cu mașina proprietate personală până în cartierul Ițcani, Municipiul Suceava, de unde a fost preluat de către un echipaj de Ambulanță. În continuare, minorul a fost transportat la Urgențele Spitalului Județean Suceava pentru investigații medicale amănunțite.

La unitatea spitalicească, copilul a fost diagnosticat cu ”arsură prin lichid fierbinte de gradul 2,3 pe 20% din suprafața corpului, respectiv spate și membrele superioare. El a rămas internat la Secția Chirurgie Infantilă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a fi soluționat procedural de lucrătorii S8PR Adâncata.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here