Legiștii suceveni au concluzionat că bebelușul care a murit la botez în urmă cu câteva luni a fost de fapt răpus de o pneumonie severă. Este o răsturnare de situație iar familia copilului de 6 săptămâni declară că raportul medico-legal a fost măsluit în favoarea preotului și a Bisericii.

Medicii legiști au concluzionat că micuțul suferea de o bronho-pneumonie severă, cel mai probabil cauzată de un virus, și că aceasta ar fi fost cauza directă a decesului, nu înecul în urma scufundării în cristelniță.

Tatăl micuțului se declară revoltat de conluziile medicilor legiști suceveni în urma efectuării necropsiei și spune că băiețelul era perfect sănătos și că nu au avut nevoie de consult medical de la naștere. Acesta declară că va depune plângere penală împotriva celor doi medici legiști care semnează raportul necropsiei.

Tatăl mai spune că nici constatările inițiale ale medicilor de pe Ambulanță nu au fost luate în considerare, chiar dacă sunt consemnate în raport și nici ce au descoperit medicii chemați din alte județe pentru contraexpertiză – că moartea a fost una violentă în urma înecului și că băiețelul avea lichid în plămâni.

Botezul a avut loc la Biserica Sf. Constantin și Elena, din cartierul sucevean Zamca și sunt și imagini cu momentul scufundării copilului în cristelniță. Acesta a murit la scurt timp de la scoaterea din cristelniță iar polițiștii au deschis dosar penal de cerectare pentru ucidere din culpă pe numele preotului care a oficiat botezul.

Biserica Sfinții Constantin și Elena Suceava

Oferta SAVCOM 7-13 Iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here