Tânăr reținut după ce a plecat în spate cu un automat de cafea de la o sală de jocuri. Este isprava unui individ de 20 de ani, din Straja. El a vrut să fure și banii din încasări de la o altă sală.

Polițiștii de la Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin plângere scrisă de către administratorul societății S.C. MD GLOBAL S.R.L, cu privire la faptul că o persoană a provocat distrugeri la un automat de cafea.

Agenții au efectuat cercetări și a rezultat că autorul este un tânăr 20 ani, din comuna Straja. Acesta a distrus și a sustras automatul de cafea aparținând societății S.C. MD GLOBAL S.R.L, automat ce era amplasat lângă peretele exterior al sălii de jocuri „Casa Pariurilor” sin Straja.

S-a creat un prejudiciu de 10.000 de lei.

De asemenea, lucrătorii Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin plângere scrisă de către administratorul societății S.C HATTRICK BET S.R.L, cu privire la faptul că același individ a încercat să sustragă din casieria sălii de jocuri „Casa Pariurilor” aparținând S.C HATTRICK BET S.R.L, cu sediul secundar în comuna Straja, diverse sume de bani.

În urma activităților desfășurate de către lucrătorii de poliție din cadrul Compartimentului Investigații Criminale a Poliției Orașului Vicovu de Sus, s-a reușit probarea activității infracționale a tânărului și recuperarea bunului sustras.

Tot marți s-a dispus continuarea urmăririi penale față de tânăr sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt”, „distrugere” și „tentativă la infracțiunea de furt” , luându-se măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 04.05.2021 ora 17.20.

Suspectul a fost escortat și depus în arestul IPJ Suceava urmând ca în cursul zilei de 05.05.2021 să fie pusă în mișcare acțiunea penală față de acesta și să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea luării unei măsuri preventive privative de libertate.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

1 COMENTARIU

  1. Individul care a sustras automatul de cafea a participat la accidentul mortal din data de 28.04.2021, acesta fiind pasager in masina care a omorat o persoana pe raza comunei Straja.
    Exista si o filmare a momentului in care sustrage utomatul de cafea.
    Va pot pune la dispozitie filmarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here