foto Digi 24

Doi indivizi de 20 și respectiv 38 de ani au fost reținut pentru 24 de ore după ce au bătut un bărbat din Cacica și i-au furat din locuință suma de 2.300 lei.

Ulterior, cei doi agresori au fost plasați sub control judiciar și în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

„Vineri, în urma continuării cercetărilor în cauza din 03 martie, ora 20.00, când un bărbat de 45 de ani din comuna Cacica, aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost agresat de doi bărbați care se aflau în locuința sa și care i-au sustras apoi suma de 2.300 lei, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei ca fiind doi localnici de 20 și respectiv de 38 de ani”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „tâlhărie calificată”, cei doi autori fiind reținuți de polițiști pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava.

Ulterior, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului care a dispus măsura controlului judiciar începând cu data de 07 martie, după expirarea măsurii preventive de reținere.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here