foto din arhivă

Bărbat din Șcheia găsit spânzurat într-un grajd. Descoperirea a fost făcută chiar de sora bărbatului. Acesta căzuse în depresie după ce l-a părăsit soția.

Joi dimineață, la ora 09:52, polițiștii de la Şcheia au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din sat Mihoveni, despre faptul că s-a deplasat la locuința fratelui său, în vârstă de 55 ani, pe care l-a găsit spânzurat într-o anexă – grajd.

Bărbatul se afla într-o stare depresivă din cauză că soția sa l-a părăsit în urmă cu o lună. Sora a povestit polițiștilor că fratele său amenința tot timpul că își va lua viața.

Joi dimineață, femeia a discutat telefonic cu fratele său referitor la activitățile gospodărești, iar de la ora 09.30 acesta nu a mai răspuns la telefon.

Sora s-a deplasat la domiciliul fratelui, ocazie cu care l-a găsit pe acesta în grajd, spânzurat.

Cu ocazia deplasării la fața locului a unui echipaj de ambulanță, a fost constatat decesul bărbatului de 55 de ani.

Fiind examinat cadavrul din punct de vedere criminalistic, acesta nu prezenta urme de violență pe corp.

Cadavrul a fost ridicat de lucrătorii Efemer și depus la morga Spitalului Județean Suceava, în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a fi soluționat procedural de lucrătorii SPR 9 Șcheia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.