Tratament revoluționar împotriva COVID, în Marea Britanie

După ce oamenii de știință au transmis faptul că oamenii vor trebui să se obișnuiască să trăiască cu COVID mult timp de-acum încolo, într-o „nouă normalitate”, premierul Boris Johnson a anunțat lansarea unui tratament antiviral împotriva SARS-COV-2. Cel mai probabil, acesta va fi scos pe piață începând din toamna lui 2021, titrează B1TV.

Pastilele anti-COVID ar urma să fie administrate încă de la primele simptome, fără a mai fi nevoie internarea persoanei infectate în spital.

„Succesul campaniei noastre de vaccinare a demonstrat ce poate reuși Marea Britanie atunci când mințile noastre strălucitoare se unesc. Cercetătorii noștri lucrează la dezvoltarea unor tratamente inovatoare pe care le veți putea administra de acasă, pentru a opri dezvoltarea COVID-19. Acestea vor putea oferi încă o apărare vitală împotriva unor eventuale infecții și vor salva vieți”, a declarat Boris Johnson.

Un alt medicament descoperit de Marea Britanie în lupta anti-COVID-19, încă din vara anului trecut, a fost dexametazona. Medicamentul a redus rata de mortalitate la persoanele grav bolnave, intubate și ventilate cu 20-35%, potrivit Yahoo News.

Oferta SAVCOM 10-16 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here