Bărbat găsit agonizând pe un câmp, în șoc hipotermic. S-a întâmplat în localitatea Hânțești.

Un bărbat de 42 de ani a fost găsit în șoc hipotermic după ce soția a sunat la 112 și a reclamat că nu îl găsește.

Lucrătorii de poliție de la Adâncata au fost sesizați joi dimineață prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Hănțești, cu privire la faptul că soțul său a plecat din locuința comună cu o seară înainte și nu a mai revenit.

Bărbatul, în vârstă de 42 ani, locuiește împreună cu soția sa și copiii acestora, într-o locuință proprietate de la marginea satului Hănțești. Acesta este cunoscut ca fiind consumator frecvent de băuturi alcoolice, epileptic, iar în ultima perioadă avea halucinații. Acesta a plecat din locuința comună, fără a comunica soției sale locul unde pleacă.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și demarat căutări. După aproximativ o oră, bărbatul a fost identificat la o distanță de aproximativ 3 kilometri de locuința sa, pe un teren agricol, în apropierea râului Siret. El era în șoc hipotermic, tremurând și repetând continuu că îi este frig.

S-a solicitat intervenția unui echipaj de Ambulanță, care i-a acordat primele îngrijiri medicale stabilind ca un prim diagnostic „stare hipotermică”.

Bărbatul a fost transportat la U.P.U din cadrul Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale amănunțite.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here