foto arhivă

Tânără prinsă băută la volan după ce a pus la pământ gardul unei casei și s-a oprit în curte. Proprietarul gospodăriei a sunat la 112 și a anunțat accidentul, vineri seară, în jurul orei 19,04. .

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetări. Aceștia au aflat că o femeie de 29 ani, din Vatra Dornei, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Chiliei din municipiul Vatra Dornei, din direcția Foresta către Argestru, ajunsă într-o curbă ușoară la stânga a pierdut controlul volanului. Accidentul s-a petrecut pe fondul vitezei neadaptate carosabilul acoperit de polei.

Autoturismul a derapat părăsind partea carosabilă prin dreapta, a pătruns în gardul ce împrejmuieşte un imobil și s-a oprit în curtea acestuia. În urma coliziunii, au rezultat doar pagube materiale, nefiind victime omeneşti.

Agenții de la fața locului au observat că șoferița avea halenă alcoolică așa că au testat-o pe aceasta cu aparatul etilotest. A rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a tânăra fost condusă la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferița s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea uni vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here