medicină legală

Bărbat găsit mort într-un șanț, la Dărmănești.

Sâmbătă, la orele 14:25, lucrătorii Secției 5 Poliție Rurală Dărmăneşti au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la un bărbat găsit mort într-un șanț.

Bărbatul se afla într-un șanț la capătul unui pod din proximitatea DC 38, de pe raza satului Călinești Enache, comuna Dărmănești.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești care, în urma cercetărilor efectuate, au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, la fața locului aflându-se și și soția bărbatului în vârstă de 72 de ani.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul, fără a se efectua manevre de resuscitare, constatându-se rigiditatea cadaverică, în jurul orelor 14.53.

Lângă capătul de pod a fost găsită o sacoșă în care se afla o sticlă de votcă de 2 litri, pet-uri de bere a câte 2 litri și o sticlă de apă îmbuteliată de 2 litri, toate sigilate, acestea fiind cumpărăturile efectuate de defunct de la un magazin din aceeași localitate, acolo unde a fost observat în jurul orelor 12.00 în timp ce consuma băuturi alcoolice.

A fost examinat cadavrul, ocazie cu care s-a constatat că nu prezintă urme de violență.

La fața locului au fost solicitați lucrătorii SC EFEMER SRL în vederea ridicării cadavrului, urmând a fi efectuată necropsia medico-legală.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here