Rădăuțeni, când vă uitați la TV la realizări mărețe de prin oraș, să știți că acolo sunt banii dumneavoastră! Mă refer, când vă uitați la CROMTEL TV, un post de televiziune dintr-un orășel mic, de provincie, nu știm cu ce cifre de audiență, dar cu finanțare uriașă din partea mai marilor urbei.

Primăria Rădăuți și Servicii Comunale Rădăuți (da, ăia care v-au lăsat în frig astă iarnă) sunt două dintre instituțiile statului, care, din bani publici, adică din banii rădăuțenilor, dau cu mare lejeritate sume uriașe acestei televiziuni minuscule, acestui CNN de Rădăuți – am putea spune judecând strict după buget, nu după impact sau subiecte.

 

Așa își plătesc mai marii Primăriei Rădăuți adevărate campanii electorale, an de an, la TV rădăuțenii putând admira numai și numai realizări de prin oraș, deși ei au făcut frigul în propriile case, au stat fără apă caldă la robinete, au în centrul orașului un ceas stradal care a costat peste 30.000 de euro și bănci tip sănii, în condițiile în care dau cu mașinile din groapă în groapă pe străzi de pământ!

Minunata televiziune trimite facturi de 21.420 de lei lunar către Primăria Rădăuți, într-un an câștigând numai de aici, peste 40.000 de euro. Repet, numai de la Primăria Rădăuți, pentru că se primesc sume mari lunar și de la Servicii Comunale dar și de la ACET.

Strașnică televiziune, am putea spune, dar când îl vedeți vorbind pe primarul Bogdan Loghin pe post să știți, dragi rădăuțeni – acolo sunt banii dumneavoastră!

Rădăuțiul a primit fonduri consistente și sprijin de la Consiliul Județean Suceava. În urma demersurilor lui Gheorghe Flutur, nu ale lui Bogdan Loghin, s-au primit bani de la Guvern pentru plata datoriilor și pentru ca rădăuțenii să nu mai stea în frig (că doar nu îi încălzesc realizările mărețe prezentate la CROMTEL) și bani de investiții.

Dar așa știe să cheltuiască banul public primarul PNL Bogdan Loghin…pe impresii artistice, am putea spune!

Trist, foarte trist, să faci asta într-un orășel cenușiu, cu străzi de pământ și noroaie și cu gropi în asfalt de îți rupi mașina în două!

Imagini pe care însă nu le veți vedea la COMTEL TV, dragi rădăuțeni, pentru că acolo sunt prezentate doar realizările mărețe, ca pe vremea Împușcatului și….pe banii dumneavostră!

1 COMENTARIU

  1. În preajma noului loc de joacă de la Hipodrom, nu au fost văruiți pomii,nu au fost curățate numeroasele cuiburile de ciori , nu a fost semănat un fir de iarba sau plantata o floare.Este doar mizerie, pamant negru fara un fir de iarba,muuuuuuultă gălăgie,mai ales după 21,00.,,Mulțumim!!!!!!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.