Cercetări în cazul unui bărbat găsit mort la o fermă de animale. Tragedia s-a petrecut în satul Pârteștii de Sus, comuna Cacica, luni după-amiază.

Luni, la ora 16.43, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un asistent tehnic din cadrul Serviciului de Ambulanță Gura Humorului cu privire la decesul lui unui bărbat de 69 ani, din comuna Cacica, sat Pârteștii de Sus.

 

Agenții s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetări. A reieșit că, în curtea unei ferme cu animale, din comuna Cacica, a fost identificat un localnic în stare de inconștiență.

Cel care a făcut descoperirea a solicitat prin SNUAU 112 serviciul de ambulanță la fața locului. Echipajul medical ajuns în zonă a efectuat manevre de resuscitare aproximativ 45 de minute, iar ulterior a constatat decesul bărbatului.

De asemenea, la fața locului a fost identificat fiul persoanei decedate, care a declarat că tatăl său suferea de mai multe afecțiuni medicale.

Cu ocazia cercetării la fața locului, în cauză nu s-au identificat urme de răvășire. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzelor decesului.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.