Bărbat găsit spânzurat într-o anexă, la Ipotești.

Luni dimineață, polițiștii au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din comuna Ipotești, cu privire la faptul că un bărbat de 51 de ani, din municipiul Suceava, s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei.

Bărbatul locuia în sat sat Lisaura, comuna Ipotești, împreună cu concubina sa, de aproximativ un an.

Din discuțiile avute de polițiști cu femeia, a rezultat faptul că duminică seară aceasta a dormit împreună cu bărbatul, urmând ca luni dimineață să plece împreună la serviciu.

La ora 04.20, femeia s-a trezit pentru a pleca la serviciu, moment în care a constatat că acesta nu mai era în pat lângă ea.

Concubina l-a căutat prin gospodărie și l-a găsit spânzurat cu o funie de o grindă, în magazia corp comun cu locuința. A apelat SNUAU 112 și în scurt timp la fața locului a ajuns un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului, stabilind ca diagnostic preliminar ,,asfixiere mecanică prin spânzurare”.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență pe corp, altele decât cele specifice prin strangulare și a fost ridicat și transportat de către S.C. EFEMER S.A la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here