foto arhivă

Bărbat încătuşat de poliţişti după ce a fost surprins agresându-şi familia. S-a întâmplat marţi după amiază, la Falcău, comuna Brodina. Bărbatul şi-a lovit soţia şi le-a luat la bătaie şi pe cele 3 fiice.

Polițiştii de la Vicovu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o femeie de 42 ani, cu privire la faptul că a fost alungată din locuința comună de către soțul său, un bărbat de 46 ani, tot din localitate, iar în prezent se află la locuința părinților săi din comuna Brodina.

Pe raza satului Falcău, comuna Brodina, a fost identificată apelanta, iar din interiorul casei se auzeau strigăte de ajutor. Polițiștii s-au deplasat în holul locuinței, împrejurări în care l-au observat pe bărbat cum o lovea cu palmele pe fiica sa minoră, de 17 ani, aceasta suferind leziuni corporale minore.

Pentru că bărbatul era violent verbal şi fizic, lucrătorii de poliție au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia.

Părțile implicate în scandal au fost conduse la sediul Poliției Oraşului Vicovu de Sus, unde femeia, în calitate de reprezentant legal al minorei, a formulat plângere prealabilă cu privire la infracțiunea de „violență în familie” și în același context a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva soțului său.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite de femeie s-a constatat că există un risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale față de persoanele vătămate, respectiv femeia și cele trei fiice ale sale.

Marţi seară a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 120 de ore față de agresor.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „violența în familie”.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here