Primarul Ion Lungu se va vaccina anti-COVID. El îi îndeamnă pe suceveni să se vaccineze şi asta pentru a putea reveni la o viaţă normală. Anunţul a fost făcut miercuri dimineaţă, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută online de către edil.

Primarul Sucevei a precizat că personalul din administraţie intră în a doua etapă de vaccinare, care începe pe 15 ianuarie. Ion Lungu este de părere că revenirea noastră la starea de normalitate se poate face numai prin vaccinare împotriva noului coronavirus. El spune că are încrede în recomandările specialiştilor din domeniul Sănătăţii.

”În ceea ce mă privește și eu mă vaccinez. Noi cei din administrație intrăm în etapa a doua de vaccinare cea care începe la 15 ianuarie. Nu sar peste rând. Eu cred în acest vaccin, în această campanie de vaccinare. Am încredere în experții din Sănătate și chiar dacă nu este obligatorie, eu îndemne sucevenii să se vaccineze. Îndemn de asemenea și celelalte personalități publice din toate domeniile de activitate să convingă cetățenii că e spre binele lor să facă acest vaccin. Cu toții ne dorim să ne întoarcem cât mai repede la starea de normalitate. Or această stare de normalitate poate să vină astăzi numai vaccinându-ne și eu sper cât mai mulți suceveni să facă acest lucru”, a declarat primarul Sucevei,Ion Lungu.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here