sursa foto:editia.ro

Bărbat încătușat de polițiști în timpul unui scandal domestic. Incidentul s-a petrecut marți seară, în jurul orei 18,31, la Frătăuții Vechi.

Bărbat încătușat de polițiști în propria casă, în timp de agenții încercau să îl calmeze și să nu își agreseze soția. Polițiștii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie de 47 de ani, domiciliată în comuna Frătăuții Vechi, cu privire la faptul că are un conflict cu soțul.

Agenții s-au deplasat la fața locului. A fost identificată apelanta, care era afară, și s-a procedat la pătrunderea în imobil. Bărbatul agresiv a fost identificat într-o încăpere a imobilului și a devenit recalcitrant. Cum amenința cu bătaia pe toată lumea, s-a procedat la folosirea forței și încătușarea scandalagiului.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în jurul orei 18.00, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, bărbatul a avut un conflict verbal cu soția sa, ocazie cu care a amenințat-o pe aceasta și pe fiul ei cu acte de violență în mod repetat.

Din acest motiv apelanta a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva soțului său. S-a întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei. Din acest motiv a fost emis un ordin provizoriu de protecție.

În acest caz polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de amenințare.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here