Bărbat mort în șoc hipotermic după ce a zăcut în casa neîncălzită. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din Vadu Moldovei.

Polițiștii fost sesizați, marți după-amiază, cu privire la un bărbat mort în șoc hipotermic după ce a ajuns la spitalul din Fălticeni.

Polițiștii au stabilit că bărbatul locuia împreună cu fratele său, în vârstă de 57 ani, ambii fiind necăsătoriţi şi consumatori de băuturi alcoolice.

În dimineaţa zilei de 19 ianuarie, la locuinţa acestora s-a deplasat vecina lor, care a constat faptul că bărbatul de 57 de ani era în stare vădită de ebrietate, iar fratele său ezăcea pe pardoseala camerei în stare de inconştienţă.

Cei doi stăteau în frig, afară fiind ger năpraznic iar în interior nu era făcut focul.

Vecina l-a ridicat şi aşezat pe bărbat pe un pat din cameră şi a făcut imediat focul. Apoi femeie a făcut curăţenie în locuinţa acestora.

Ulterior, după amiză, femeia a solicitat intervenţia unui echipaj al SAJ Fălticeni, care s-a prezentat la faţa locului, de unde l-au preluat şi transportat pe bărbatul de 56 de ani la CPU Fălticeni. În jurul orelor 15.40, acesta a decedat, având diagnosticul de stop cardio-respirator şi şoc hipotermic.

Cadavrul a fost depus la morga Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here