sursa foto:editia.ro

Bărbat încătușat în stradă după ce a sunat la 112. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani, din Dumbrăveni, care a reclamat că a fost agresat în Bazarul Suceava. Numai că atunci când au venit polițiștii el s-a manifestat agresiv și a fost încătușat în stradă.

Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată miercuri după amiază 112 de către un individ de 32 ani, din comuna Dumbrăveni, cu privire la faptul că în timp ce se afla în incinta Centrului Comercial Bazar, a fost lovit de o persoană.

În urma cercetărilor a fost identificat reclamatul, care se afla în stare de ebrietate. Acesta a declarat că în timp ce se afla în incinta Complexului Comercial Bazar a fost lovit de către un sucevean de 40 ani, comerciant în Bazar.

Polițiștii i-au solicitat bărbatului să îi însoțească polițiștii la Sediul Secției de Poliție Burdujeni pentru a depune plângere, numai că acesta a refuzat să coopereze, având un comportament agresiv.

Pentru a calma spiritele, agenții au fost nevoiți să folosească mijloacele din dotare, l-au încătușat în stradă pe bărbat iar apoi l-au condus la Secția Urbană de Poliție Burdujeni.

Bărbatul a fost îndrumat să se adreseze SML Suceava, în vederea obținerii unui certificat medico-legal.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de lovire sau alte violență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.