Bărbat înecat într-o fântănă, la Vama. Acesta a căut în fântâna amplasată în beciul locuiţei sale.

Poliţiştii de la Vama au fost sesizați prin 112 de către o localnică despre un bărbat înecat într-o fântână. Femeia a explicat că este vorba despre vecinul său, de 53 ani.

Vecinii l-au scos pe bărbat din fântâna cu dimensiunea de aproximativ 1 metru/1 metru şi în care se aflau aproximativ 50 cm de apă. Tot ei l-au resuscitat în mod continuu până și-au făcut apariția lucrătorii de pe ambulanță și de la SMURD.

Victima nu mai prezenta semne vitale şi după alte zeci de minute de manevre de resucitare s-a declarat decesul.

Din discuțiile purtate cu fiul defunctului, a rezultat faptul că nici un membru de familie nu se afla la domiciliu când s-a întâmplat evenimentul. Ulterior mama sa a venit acasă, a observat faptul că soțul ei nu se află pe nicăieri şi a început să îşi caute soţul. În momentul în care l-a văzut pe acesta căzut în fântâna aflată în beciul locuinței, a cerut ajutorul vecinilor.

Victima a fost preluată și transportată la morga Spitalului Municipiului Câmpulung Moldovenesc, în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului

Având în vedere aspectele prezentate, lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă şi au deschis dosar penal de cercetare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.