Bărbat mort de căldură după ce muncit ore întregi pe un șantier din Fălticeni, în soare.

Bărbat mort de căldură la o societate de construcții din Fălticeni, luni după amiază, cânt temperaturile în județ au urcat la umbră la 34 de grade Celsius. Printr-un apel la 112 s-a solicitat ajutor după ce muncitorul a început să tremure sub ochii colegilor.

Bărbatul de 53 de ani, din comuna Vulturești, lucra pe un șantier, unde urmează a fi ridicată o stație de transfer. Luni, înjurul orei 15:50, după ce de la ora 8.00 acesta lucrase în soare, muncitorului i s-a făcut rău în vestiarul unde mersese să se schimbe pentru a pleca spre casă. Acesta a început să tremure și a fost ajutat de către șeful de șantier să se întindă, după care s-a cerut ajutor la 112. Ca urmare a sfaturilor primite în urma apelului, s-a procedat la efectuarea masajului cardiac până la sosirea echipajului de la Ambulanță. Medicii ajunși la fața locului au efectuat minute bune manevre de resuscitare, însă în zadar. Ei au declarat decesul.

În urma discuțiilor purtate de polițiști cu soția decedatului, a reieșit că bărbatul de 53 de ani nu este luat de medici în evidență cu vreo boală, însă în ultimele zile, din cauza căldurii, s-a simțit rău, acuzând dureri de cap. În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii efectuând cercetări. Și ITM Suceava face o anchetă, fiind vorba despre un accident de muncă.

Oferta SAVCOM 19-25 Aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here