medicină legală

Tragedie în satul Moișa, comuna Boroaia. Un bărbat în vârstă de 36 de ani a murit după ce a căzut de pe acoperișul unei anexe din gospodăria sa.
Potrivit rudelor, în data de 10 august, bărbatul în timp ce lucra la acoperișul unei anexe a locuinței sale, a căzut de la o înălțime de circa doi metri, lovindu-se la cap. În cursul zilei următoare, acesta a acuzat dureri de cap, însă nu a solicitat intervenția vreunui echipaj medical în vederea efectuării unor investigații.
În dimineața zilei de 12 august, bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență de soție, pe pardoseala bucătăriei de vară.
Femeia a sunat imediat la 112 și la fața locului a ajuns un echipaj medical dar și polițiștii. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru bărbat, fiind declarat decesul.  
În urma examinării cadavrului s-a identificat prezența unei plăgi în zona pariental-stângă, leziune care din relatările soției provine în urma incidentului din data de 10 august.
Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei exacte a decesului. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal, ce va fi soluționat de către lucrătorii Postului de Poliție Boroaia.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here