medicină legală

Tragedie în satul Moișa, comuna Boroaia. Un bărbat în vârstă de 36 de ani a murit după ce a căzut de pe acoperișul unei anexe din gospodăria sa.
Potrivit rudelor, în data de 10 august, bărbatul în timp ce lucra la acoperișul unei anexe a locuinței sale, a căzut de la o înălțime de circa doi metri, lovindu-se la cap. În cursul zilei următoare, acesta a acuzat dureri de cap, însă nu a solicitat intervenția vreunui echipaj medical în vederea efectuării unor investigații.
În dimineața zilei de 12 august, bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență de soție, pe pardoseala bucătăriei de vară.
Femeia a sunat imediat la 112 și la fața locului a ajuns un echipaj medical dar și polițiștii. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru bărbat, fiind declarat decesul.  
În urma examinării cadavrului s-a identificat prezența unei plăgi în zona pariental-stângă, leziune care din relatările soției provine în urma incidentului din data de 10 august.
Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei exacte a decesului. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal, ce va fi soluționat de către lucrătorii Postului de Poliție Boroaia.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here