Bărbat din Udești condamnat pentru abandon de familie, prins în PTF Siret. El voia să iasă din țară.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Siret au identificat și predat autorităților competente un cetățean român în vârstă de 38 de ani, care era căutat de autoritățile române pentru săvârşirea infracțiunii de abandon de familie.

Miercuri seară, în jurul orei 20.30, în Punctul de Trecere al Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, cetăţeanul român B.V, în vârstă de 38 de ani, din comuna Udești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este căutat de autoritățile din România, pe numele acestuia fiind emis, de către Judecătoria Rădăuți, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Astfel, bărbatul are de ispășit o pedeapsă privativă de libertate de 6 luni cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj operativ al Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Botoșani.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here