accident motocicletă, foto arhivă

Bărbat mort într-un accident de motociclu, la Voroneț. Accidentul rutier s-a petrecut dumunică, la amiază. Defunctul nu deținea permis de conducere iar vehiculul nu era înmatriculat.

Duminică, în jurul orelor 11.26, Mîndrilă Dumitru-Dănuț, de 51 ani, din Gura Humorului, în timp ce conducea motociclul marca Daelim, fără a avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare/înregistrare, pe strada Voroneț, având direcţia de deplasare Schitul Voroneț către Gura Humorului, a pierdut controlul vehiculului.

Polițiștii spun că tragedia s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă la dreapta şi a lipsei de experienţă în conducere (bărbatul nu poseda permis de conducere pentru niciun fel de categorie de vehicule).

Motociclul scăpat de sub control a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a rulat în afara părții carosabile, în partea stângă, după care s-a dezechilibrat şi a căzut în afara părții carosabile – pe spațiul verde.

În urma accidentului a rezultat decesul numitului Mîndrilă Dumitru-Dănuț, conducătorul motociclului, cadavrul acestuia fiind transportat la morga Spitalului Orăşenesc Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei.

Bărbatul nu purta cască de protecţie în momentul producerii accidentului rutier.

În cauză sunt suspiciuni privind decesul numitului Mîndrilă Dumitru-Dănuț, care ar putea fi patologică. Așa că polițiștii așteaptă acum rezultatele necropsiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de: „ucidere din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui autovehicul neînmatriculat”.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here